Zwanger worden is een oncontroleerbaar en onvoorspelbaar proces, zeker als een vruchtbaarheidsbehandeling nodig is. Ongewenst kinderloosheid en wanneer zwanger worden niet vanzelf gaat, kan bovendien oneerlijk en onrechtvaardig aanvoelen. Het wordt vaak als een erg eenzaam proces en periode ervaren. De omgeving kan allemaal goedbedoelde adviezen en/ of opmerkingen hebben die al kwetsend worden ervaren “misschien wil je te graag en moet je het meer loslaten” “jij kan tenminste waar je zin in hebt” En wanneer besluit je dat het genoeg is geweest? Als je moeite hebt hiermee om te gaan, kunnen psychische klachten ontstaan.

Somberheid en angst komen voor, maar ook relationele en seksuologische problemen. Ik help vrouwen en hun partners omgaan met soms heftige gevoelens en gedachten tijdens en na het fertiliteitstraject.

 

direct aanmelden

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten